/Toplogo2.jpg
BOR DU I HORSLUNDE og omegn? SÅ HAR VI BRUG FOR DIN HJÆLP!
I projektet Ren Energi Lolland arbejder vi med at udvikle bæredygtige løsninger indenfor blandt andet energi og transport – Løsninger som kan fungere udenfor de større byer, være til gavn for Lolland og danne udgangspunkt for udviklingen af fremtidens løsninger.
På transportområdet har vi valgt at tage udgangspunkt i Horslunde. Derfor skal vi nu i dialog med jer, undersøge forholdene i jeres by og i fællesskab vælge løsninger, som passer til jeres behov. Vi vil gerne værne om det, der gør Horslunde til en god by og være med til at styrke sammenhængskraften i byen.
Sammen kan vi for eksempel vælge at teste, hvordan vi skaber en lokal blafferkultur med opsamlingssteder til folk fra samme by, elcykel som alternativ til kortere bilture og et stoppested som central del af byen, hvor vi samler flere funktioner på et sted.
Vi har brug for hjælp fra jer, der kender Horslunde. Vi har lavet et spørgeskema om jeres by og transportvaner, som vi rigtig gerne vil have jeres svar på. Undersøgelsen er målrettet alle i byen og tager cirka et kvarter at besvare. For at få så retvisende et billede som muligt er det vigtigt at så mange som deltager i undersøgelsen. Vi vil derfor meget gerne have din besvarelse uanset om du er ung, gammel eller midt imellem -og uanset om du kører bil, cykel eller noget helt tredje.
Link til undersøgelsen: https://da.surveymonkey.com/r/PSB6YFK